新目标英语七年级(下)第1单元测试及答案

新目标英语七年级(下)第 1 单元测试
I. 将下列短语译成英语: 1. 一位笔友 ____ ______ ______ 2. 来自于 ____ _______ / _______ _______ 3. 在 美 国 _____ ______ _________ ________ 4. 哪 一 门 语 言 ________ ___________ 5. 她最喜欢的科目 _____ ___________ __________ 6. 想有一位来自中国的朋友 _______ ____ ________ ______ _______ 7. 一个很有趣的国家 ____ _______ ____________ _________ 8. 和……一起去看电影 ____ ____ ________ _____ ___ 9. 给……写信 _______ ____ ____ 10. 告诉我关于你自己的事情 ______ _____ ________ ____________ II. 根据句意及首字母提示完成单词: 1. You are new here. Would you like to i yourself? 2. —What’s your n ______ ? —Chinese. 3. There are many countries in the w . 4. He is from France. He speaks F . 5. Where does your pen pal l ? 6. I like math. It’s e . 7. Hong Kong is a good p . I want to go there. 8. I am a b for English. I can speak a little. 9. What’s your likes and what’s your d ? 10. —Where does your uncle l ? —Japan. 11. A are from the United States. 12. Can you w to me soon? 13. The boys are from France. They speaks F . 14. —What l does Ann speak? —She speaks English. 15. These friends come from many different c . 16. He is not a Chinese. He is a J . 17. She likes g to the movies with her friends. III. 选择填空: ( ) 1. He enjoys ____ physics (物理) at school. A. have B. to have C. having ( ) 2. My little brother is only ____. A. five year old B. five years old C. five old years ( ) 3. Jim lives ____ Ottawa, but his brother lives ____ here. A. in, / B. in, in C. /, in ( ) 4. I like ____ with my friends ____ summer. A. to swim, at B. swimming, at C. swimming, in ( ) 5. My name is Tom Anderson. My ____ name is Anderson. A. first B. family C. second ( ) 6. ____ your cousin have ____ pen pals? A. Do, some B. Do, any C. Does, any ( ) 7. Our teacher is ____ us ____ study.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( few ( ( ( ( ( (

A. strict to, on B. strict with, in C. strict with, at ) 8. I don’t like math ____ it’s difficult. A. when B. because C. why ) 9. This story is ____ interesting. A. an B. real C. really ) 10. November is ____ month of a year. A. eleven B. eleventh C. the eleventh ) 11. His parents ____ from England. A. is B. are C. be ) 12. ____ does your son live with? A. Where B. What C. Who ) 13. John is from ____. A. Japan B. Japanese C. French ) 14. What city does your aunt live ____? A. in B. at C. / ) 15. Does Jim ____ Chinese? A. speak B. speaks C. say ) 16. There are many ____ in America. A. citys B. cities C. city ) 17. ____ her favorite teacher? A. What’s B. Who’s C. What ) 18. My birthday is ____ November 25th. A. in B. at C. on ) 19. She can speak ____ English and French. A. a little B. many C. a ) 20. I like ____ to the movie ____ my friends. A. go, with B. going, with C. going, and ) 21. Please write ____ me soon! A. for B. with ) 22. It’s ____ interesting movie. A. a B. / ) 23. I don’t have ____ brothers ____ sisters. A. some, and B. any, or C. any, and ) 24. They often play basketball ____ weekdays. A. on ) 25. My grandmother often tells me ____ my grandfather. A. for B. about C. from

C. to C. an

B. in

C. for

IV. 根据要求变换句型: 1. I think. He is not from Mexico. (合并为一句) I _______ ________ he _____ _______ Mexico. 2. She is from the United States. (对划线部分提问) ________ _____ She _______? 3. Maybe he is from Japan. (改为同义句) He ______ _____ from Japan. 4. They often enjoy themselves on weekends. (改为同义句) They often ______ ___ _______ _______ on weekends. 5. His father speaks English and Chinese. (对划线部分提问) _______ ___________ does his father _________? 6. Lin Mei is from China. (同义句转换) Lin Mei ________ _______ China. 7. Nancy speaks English. (就划线部分提问) What __________ _____ Nancy speak? 8. Where does your pen pal come from? (改为同义句) Where _____ your pen pal _______? 9. Sarah lives in France. (改为一般疑问句) ______ Sarah ________ in France? 10. He can’t speak much English. (改为同义句)

He can speak only _____ _________ English. V. 用动词的适当形式填空: 1. The children ______ (be) from Shanghai. 2. I enjoy __________ (listen) to the pop music (流行音乐) very much. 3. He ___________ (not live) in Paris. 4. Do you like _________ (drive)? 5. Can you ______ (say) it in English? 6. Li Lei wants _________ (make) friends with Jim. 7. Please _______ (write) to your parents soon. 8. My favorite food _____ (be) dumplings. 9. He ________ (know) a little English. 10. ___________ (swim) is my favorite sport. VI. 从方框中选择适当的单词完成对话,每空一词: Live, little, place, what, language,, where, Favorite, don’t, basketball, about A: Excuse me! (1) are you from? B: I’m from England. (2) ___ (3) A: I’m from Canada. I (4) in Ottawa. B: Ottawa is a good (5) . What (6) A: I speak English and a (7) French. B: What’s your (8) sport? A: Look, (9) . B: Oh, yes, but I (10) like it.

you? do you speak?

VII. 完型填空: Dear Bob, My name is Zhang Jian, I want 1 your pen pal. I live in Beijing, 2 . I think Canada is a very beautiful 3 . I’m 14 years old and my birthday is 4 September. I can 5 a little English. I have 6 brother or sister. I like to stay 7 my classmates. We often play 8 after school, such as football, basketball, tennis and running. My favorite 9 at school is math. I don’t like English. It’s too 10 . Let us be good pen pals. ( ) 1. A. be B. to be C. to do D. to have ( ) 2. A. Shanghai B. Singapore C. China D. Chinese ( ) 3. A. country B. city C. town D. village ( ) 4. A. on B. at C. of D. in ( ) 5. A. speak B. say C. talk D. tell ( ) 6. A. a B. some C. not D. no ( ) 7. A. at B. up C. for D. with ( ) 8. A. the guitar B. soccer C. sports D. with ( ) 9. A. color B. subject C. fruit D. teacher ( ) 10. A. difficult B. different C. easy D. interesting

VIII. 阅读理解: (A) I have a pen pal. My pen pal is from the United States. He lives in New York. His name is Tom Anderson. He is 14 years old. His favorite sport is soccer. He likes math very much. He speaks English. We contact (联系) by e-mails. His e-mail address is Anderson@hotmail.com. My e-mail address is Zhangdan@sohu.com. Yes, my name is Zhang Dan. I’m from China. I live in Beijing. My favorite sport is pingpong. My favorite subject is history. It’s interesting. 根据上面短文,选择填空。 ( ) 1. Tom’s favorite subject is ____. A. English B. math C. history D. soccer ( ) 2. Zhang Dan’s favorite sport is ____. A. pingpong B. basketball C. history D. soccer ( ) 3. Tom is from ____. A. the United States B. the United Kingdom C. Japan D. English ( ) 4. Zhang Dan speaks ____. A. Chinese B. Japanese C. French D. English ( ) 5. Zhang Dan is from ____. A. Australia B. Canada C. China D. France (B) Jack likes his bedroom very much because he likes sleeping. Mike likes the living-room because he likes watching TV and doing other things there. Mary likes the dining-room because she likes eating. They are all my best friends. On Sunday they often come to my home. I have a big dining-room. There is a round table and four chairs in it. We often have meals and drink tea there. My mother often cooks for us. She cooks nice dishes. Sometimes I can do the cooking, but I don’t like doing that. I like to eat. My father doesn’t like cooking at all. ( ) 1. Jack likes his bedroom because he likes ____. A. books B. his bed C. sleeping D. eating ( ) 2. Who likes eating? A. Mike B. Mary C. Mary and I D. Jim ( ) 3. Where do they have meals? A. In the dining-room. B. In the living-room. C. In the bedroom D. In the washroom. ( ) 4. Who often cooks for the children? A. The writer’s mother. B. The writer’s father. C. The writer. D. The writer’s parents. ( ) 5. Does the father like cooking? A. Yes. B. No. C. I don’t know D. I can’t answer.

新目标英语七年级(下)第 1 单元测试参考答案
将下列短语译成英语: 1. a pen pal 2. be from / come from 3. in the United States 4. what language 5. her favorite subject 6. want a friend from China 7. a very interesting country 8. go to movies with sb. 9. write to sb. 10. tell me about yourself II. 根据句意及首字母提示完成单词: 1. introduce 2. nationality 3. world 4. French 5. live place 8. beginner 9. dislikes 10. live 11Americans 12. write 14. language 15. countries 16. Japanese 17. going III. 选择填空: 1. C 2. B 11. B 12. C B 21. C 22. C 3. A 13. A 23. B 4. C 14. A 24. A 5. B 15. A 25. B 3. may be 4. have a good time 7. language does 8. is, from 6. C 16. B 7. B 17. B 8. B 18. C 6. easy 13. French 7.

9. C 19. A

10. C 20.

IV. 根据要求变换句型: 1. don’t think, is from 2. Where is, from 5. What language, speak 6. comes from Does, live 10. a little V. 用动词的适当形式填空: 1. are 2. listening 3. doesn’t live write 8. is 9. knows 10. Swimming

9.

4. driving

5. say

6. to make

7.

VI. 从方框中选择适当的单词完成对话,每空一词: 1. where 2. What 3. about 4. live 5. place 8. favorite 9. basketball 10. don’t VII. 完型填空: 1. B 2. C 3. A 4. D 5. A 6. D 7. D A VIII. 阅读理解: (A) 1. B 2. A 3. A 4. A 5. C (B) 1. C 2. B 3. A 4. A 5. B

6. language

7. little

8. C

9. B

10.


相关文档

新目标英语七年级(下)第12单元测试答案
unit4新目标英语七年级(下)第4单元测试[1]1
新目标英语七年级下单元测试unit1
《新目标英语》七年级(上)第7单元练习1(附答案)
新目标英语七年级下 unit1 单元练习
新目标英语七年级(下)第10单元测试答案
unit2新目标英语七年级(下)第2单元测试[1]1
新目标英语七年级(下)第8单元测试答案
新目标英语七年级(下)第4单元测试答案
新目标英语七年级(上)第7-9单元测试-1
电脑版